miércoles, 28 de marzo de 2018

Diari d'aula 28/03/2018


A la sessió d’avui hem pogut veure les vídeo-creacions que van realitzar durant les classes anteriors. La majoria eren contes encara que, també van presentar un videoclip i un vídeo en defensa de la dona.

Una vegada observats tots, ens ha passat una enquesta a través del aula virtual per a que votarem el que més ens havia agradat amb diverses preguntes sobre la manera en que s’havia gravat, la qualitat tècnica ...

El resultat del nostre vídeo el podeu veure si cliqueu ací.

Tal i com ja vaig dir anteriorment, les classes on observem els nostres treballs m'agraden. No obstant, pense que les enquestes que els docents ens passen per a omplir deuen ser únicament orientatives per a d'ells, ja que nosaltres mateixos no podem ser qui ens evalue.

viernes, 23 de marzo de 2018

Diari d'aula 23/03/2018


A la classe d’avui hem començat veient els vídeos creats per nosaltres presentant-nos a través de Powtoon. Posteriormente, ens hem creat un nou compte a l’apliació PlayPosit  per poder fer d’alumnes per a poder compartir el nostre treball amb la resta de companys i així, que pogueren contestar a les qüestions plantejades al llarg del vídeo.

Al final de la classe ens han ensenyat a crear qüestionaris a través de Google, més concretament amb Drive que el farem servir en futur treballs .

Les classes on es presenten els treballs realitzats per nosaltres m'agraden molt ja que és una manera de veure el que fan els companys i aprendre coses noves, doncs cadascú fa servir diferents ferramentes. A més a més, m'agrada veure com dins d'una mateixa explicació eixen idees tan diferents. 


miércoles, 21 de marzo de 2018

Diari d'aula 21/03/2018

A la classe d'avui hem utilitzat un programa que s'anomena PlayPosit. Aquest serveix per a fer vídeos i inserir preguntes, anotacions o imatges on vulguem amb finalitats educatives. A més a més, les preguntes poden ser obertes o de caràcter múltiple. En el meu cas he barrejat ambdues però, és cert que, he emprat més de tipus test. 

El vídeo triat és sobre els sinònims i antònims i per tant, les preguntes realitzades eren sobre aquest tema. 

Aquest programa em pareix d'allò més útil ja que el podem fer servir per a una gran quantitat de coses. A més, és interactiu i capta l'atenció dels més menuts ràpidament. 

Aquest és el resultat: 


miércoles, 14 de marzo de 2018

Diari d'aula 14/03/2018

La classe d'avui ha començat amb una presentació amb alguns collages fets per nosaltres on hem exposat molt breument el nostre. Posteriorment hem aprés a utilitzar un programa que rep el nom de Canva per poder fer el nostre logotip.

Per a dissenyar-ho he triat un fons i he inserit el títol del meu blog. Després he canviat la lletra, la mida i el color i he inserit dues fotografies. Finalment per poder pujar-la i posar-la de portada amb el GIMP l'hem escalat.  

Aquest programa m'ha agradat molt perquè hem pogut dissenyar el nostre blog segons els nostres gustos i de manera lliure. Pense que tot material que presentem a l'aula ha de tindre una estructura correcta i ordenada, així com una presentació visual atractiva. Per això, aquest tipus de programa poden ser molt útil per a nosaltres.

Aquest ha sigut el resultat:


viernes, 9 de marzo de 2018

Diari d'aula 09/03/2018

La classe d'avui començat amb una explicació breu sobre un programa per editar els vídeos i així poder seguir amb el nostre vídeo-creació. 

D'altra banda, una vegada finalitzada l'explicació,  hem retallat l'última part del nostre vídeo fet amb Powtoon de manera que no apareguera el logotip i així poder pujar-ho a l'aula virtual finalitzat. Una vegada acabat, hem seguit avançant amb el nostre conte per poder presentar-lo.

Aquestes classes pense que són necessaries per poder seguir amb el nostre treball i, així, presentar-lo de la millor manera possible. És per aquest motiu, que hem d'aprofitar el major temps possible per poder finalitzar-lo correctament. 

miércoles, 7 de marzo de 2018

Diari d'aula 07/03/2018


A la sessió de hui hem hagut d’anotar en una taula diferents aspectes sobre el nostre treball de vídeo-creació. La taula ens servia per organitzar i a saber les escenes, localització, descripció ... del nostre vídeo i així dur un seguiment d’aquest.

Una vegada l’hem omplert ens hem disposat a començar el nostre conte que en les pròximes sessions finalitzarem i presentarem a classe.  La taula que descric és la que deixe penjada a continuació.


Escena
Localització
Decorat/Vestuari
Plànol de càmera
Il. luminació