miércoles, 21 de febrero de 2018

Diari d'aula 21/02/2018


A la classe d’avui hem començat parlant de programes com el GIMP, que són programes lliures i que en el futur podem utilitzar en una aula sense haver de pagar pel seu ús. 

Per realitzar l’activitat de hui hem seguit amb el GIMP. Aquesta tractava de descarregar una nova imatge i retocar-la seguint el tutorial on estan una sèrie de passos que cal dur a terme per aconseguir un bon resultat. Havíem de retocar la imatge posant-li color a les graelles i al fons. Així ha quedat: 






A més a més, no ha sigut l’única activitat que hem realitzat hui. Per fer la segona hem creat una imatge buida amb un fons negre. Posteriorment, hem creat una capa nova de color blanc i amb una funció de ferramentes que trobem al GIMP hem pintat la mitat de la imatge d’un color i l’altra mitat d’un altre diferent. 

També, hem aplicat filtres, distorsions, una capa que s’anomena “Capa solar”. Com que a classe no hem pogut acabar-la el proper dia pujaré la imatge amb el resultat final. 



De les dues pràctiques que hem realitzat, la primera ha sigut la que més m'ha agradat ja que és més dinàmica i divertida, al meu parèixer. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario