miércoles, 25 de abril de 2018

Diaria d'aula 25/04/2018


La classe d'avui ha sigut diferent de la resta de sessions doncs com que era la setmana d'activitats complementàries han projectat un capítol d'una sèrie que rep el nom de Black Mirror.


Aquest capítol tractava sobre les tecnologies en la vida quotidiana de les persones i com ens afecten en el dia a dia, prenent com a protagonista una xica jove que s'obsessiona amb les xarxes socials fins al punt de fer-ho tot per aconseguir "likes".

Pense que és un capítol que en la societat de hui en dia, molta gent es sentiria identificada, ja que cada vegada més, pareix que tot gira entorn de les xarxes socials per agradar als altres, oblidant-nos d'allò que ens agrada a nosaltres mateixos.

viernes, 20 de abril de 2018

Diari d'aula 20/04/2018

A la sessió d'avui ens han explicat la nova pràctica que desenvoluparem en les següents sessions. Aquesta és una Webquest i ens han explicat què és, com s'utilitza i què hem de fer a l'activitat.

Com que és una plataforma nova per a nosaltres hem fet amb el professor una Webquest sobre el respecte a la diversitat, com a exemple i guia per a l'activitat que haurem de presentar en les pròximes classes.

Una vegada finalitzada l'activitat de prova, per grups, hem pensat el tema de la nostra Webquest i hem començat a buscar informació i recursos que ens puguen ajudar per al desenvolupament d'aquesta.

Pense que és necessari que en algunes classes no es fajen pràctiques si no que els grups es reunisquen per triar el següent tema del treball, doncs és molt important saber treballar en equip i complementar-se per poder desenvolupar una bona tasca. 

miércoles, 18 de abril de 2018

Diari d'aula 18/04/2018

A la classe d'avui hem utilitzat un programa anomenat Symbaloo. Aquest serveix per a seleccionar les pàgines webs i programes que més ens interessen. Els programes seleccionats han sigut pensats perquè siguen utilitzats per un xiquet de sisé de primària. A més a més, podíem eliminar els que no ens interessaven i afegir-ne d'altres. Per últim, hem canviat el fons posant una imatge d'un llibre, en el meu cas.

Aquest ha sigut el resultat:


Com a opinió, pense que de totes les pràctiques que hem realitzat aquesta és una de les més important doncs amb una plataforma virtual hem pogut agrupar aquells programes que hem utilitzat al llarg d'aquests mesos i podem trobar-los fàcilment. Pense que aquesta plataforma és molt productiva ja que podem agrupar aquells programes que més ens interessen depenent de les nostres necessitats. 

viernes, 13 de abril de 2018

Diari d'aula 13/04/2018

La classe d'avui ha començat amb l'exposició dels resultats dels contes que vam realitzar setmanes anteriors. Posteriorment ha continuat amb una explicació sobre el pas del temps en la tecnologia. M'ha cridat molt l'atenció dos vídeos que s'han presentat a classe sobre el pas del temps en una persona i el plagi que va tenir eixe vídeo a Els Simpsons.

La pràctica de la classe de hui l'hem desenvolupat en una pàgina web que es diu TinEye. Hem triat tres colors diferents, al nostre gust, i ha buscat les imatges que tenien eixos colors. 

Aquest ha sigut el resultat:





També hem configurat el calendari de les nostres activitats que hem de fer al llarg del mes amb Google Calendar. I per últim, hem fet diverses recerques amb la mateixa paraula, en el meu cas "libertad" a diferents buscadors.

Aquest és el resultat: 

Punxa ací 


Les activitats realitzades avui m'han paregut interessants, sobre tot l'última, ja que he aprés a configurar el meu calendari i pense que és una tasca important. A més, la primera pràctica que hem realitzat a l'aula ha sigut divertida i la veig útil per poder trobar ràpidament allò que volem. 



miércoles, 11 de abril de 2018

Diaria d'aula 11/04/2018


La classe d’avui ha començat amb la realització d’un breu qüestionari a través de Google Forms amb la finalitat de saber els nostres gustos sobre les activitats relacionades amb l’assignatura i que ens agradaria fer durant la Setmana d’Activitats Complementaries.

Posteriorment, hem realitzat, individualment, el nostre propi qüestionari amb la mateixa plataforma d’un tema lliure però havia de tindre deu preguntes. El meu qüestionari tractava sobre el medi ambient. A més a més, l’hem enviat als nostres companys per a conèixer les seus respostes i poder extraure una conclusió.

Ací podeu trobar el qüestionari i les conclusions extretes.


L'activitat realitzada avui pense que és molt important perquè, en un futur pròxim, podem realitzar qüestionaris per a fer una gran quantitat d'activitats a l'aula.