viernes, 13 de abril de 2018

Diari d'aula 13/04/2018

La classe d'avui ha començat amb l'exposició dels resultats dels contes que vam realitzar setmanes anteriors. Posteriorment ha continuat amb una explicació sobre el pas del temps en la tecnologia. M'ha cridat molt l'atenció dos vídeos que s'han presentat a classe sobre el pas del temps en una persona i el plagi que va tenir eixe vídeo a Els Simpsons.

La pràctica de la classe de hui l'hem desenvolupat en una pàgina web que es diu TinEye. Hem triat tres colors diferents, al nostre gust, i ha buscat les imatges que tenien eixos colors. 

Aquest ha sigut el resultat:





També hem configurat el calendari de les nostres activitats que hem de fer al llarg del mes amb Google Calendar. I per últim, hem fet diverses recerques amb la mateixa paraula, en el meu cas "libertad" a diferents buscadors.

Aquest és el resultat: 

Punxa ací 


Les activitats realitzades avui m'han paregut interessants, sobre tot l'última, ja que he aprés a configurar el meu calendari i pense que és una tasca important. A més, la primera pràctica que hem realitzat a l'aula ha sigut divertida i la veig útil per poder trobar ràpidament allò que volem. 



No hay comentarios:

Publicar un comentario