viernes, 11 de mayo de 2018

Diari d'aula 11/05/2018


Avui hem donat inici a l’última pràctica del curs, que consisteix en l’elaboració d’un pòster manual o digital però amb la condició que han de portar al menys huit recursos, fitxes, vídeos, cançons... el que vulguen però han d’estar presentats amb codis QR.

El meu grup i jo hem triat el tema d’hàbits d’higiene corporal doncs pensem que és un tema molt interesant i important per a tractar tant a l’escola com a casa des de ben menuts.

En el nostre cas hem optat per fer-lo de manera digital i per a la seua realització hem fet ser el programa Canva, ja que hem utilitzat una plantilla del programa però hem modificat tant la lletra com els colors i mesura de la plantilla. Ací podeu veure la plantilla inicial. 
Posteriorment, per a inserir els codis QR hem copiat la imatge guardada de Canva al Word per poder pegar els codis de manera que es pogueren llegir perfectament. El programa que hem utitilitzat per a transformar les URL a QR ha sigut el següent: Generador QR

Aquesta pràctica m'ha paregut de el més interessant doncs hem hagut de col·locar codis QRs i mai m'havia plantejat la possibilitat de presentar treballs amb aquests. És una manera didàctica de, en el futur, ensenyar als alumnes mitjançant l'ús de les tecnologies. 



No hay comentarios:

Publicar un comentario